Psycholoog


about me-small

Chen Thou Lin, PostMA, CPsychol, Counselling Psychologist


Werkervaring

Ruim 20 jaar ervaring heb ik inmiddels in de psychotherapie. Ik heb gewerkt met volwassenen, kinderen en jongeren binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en de vrijwillige sector. De problematiek is zeer divers variërend van depressie, angst, burn-out, relatieproblemen, stoppen met roken, tot werkgerelateerde issues en levensvragen in het algemeen.

Ik ben in Taiwan geboren, werd in het Verenigd Koninkrijk tot counselling psychologist opgeleid, en woon en werk nu in Nederland. Door mijn multiculturele achtergrond en ervaring ben ik in staat om openhartig en zorgvuldig een goede verbinding te maken met mensen van allerlei achtergronden. Naast face-to-face psychotherapie en zingevingsgroepsgesprekken, bied ik ook counseling en persoonlijke coaching via het internet en kan dus letterlijk zonder grenzen werken. Ik geef workshops, soms met andere deskundigen i.e. kunstenaar,  over verschillende onderwerpen, zoals zelfontwikkeling, assertiviteit en culturele aanpassingsproces.

Werkwijze

Mijn werkwijze gaat uit van de existentiële fenomenologische analyse, maar ik integreer ook andere therapieën in mijn werk, zoals cognitieve gedragstherapie, psychodynamische psychotherapie en gestalt therapie.

Mijn motivatie

Tijdens mijn studie verpleegkunde ontdekte ik mijn passie voor het helpen van mensen die vastgelopen ware in het leven. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als psychiatrisch verpleegkundige ging ik naar Engeland om counselling psychology te studeren. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen helpen en vergezellen op hun zoektocht naar balans, innerlijke vrede of waar ze ook naar op zoek zijn. Ik krijg er ook veel voor terug, ik leer elke dag weer over verschillende soorten mensen, relaties, culturen, communicatie, en nog veel meer.

Talen

Ik spreek Taiwanees, Chinees, Engels en Nederlands.

Registraties:

email: info@epictherapy.net

KvK-nummer (chamber of commerce number): 59321024

CP_logo_RBG[1]hcpc logosea-logo-trans