Welkom bij EPIC therapy!

EPIC therapy biedt face-to-face psychotherapie, persoonlijke coaching en wereldwijde internet counselling in het Chinees, Engels en/of Nederlands.


tulips-small

Het leven is kort zoals men zegt en in dat leven krijgen we te maken met tegenslag en geluk, problemen en kansen. Het ene moment kabbelt het leven rustig voort, het andere moment worden we overvallen door grote veranderingen of ingrijpende gebeurtenissen.

In die dynamiek proberen we onze weg te vinden en dat is niet altijd even makkelijk. We moeten voortdurend keuzes maken om er het beste van te maken of om zelfs maar overeind te blijven.

Psychotherapie biedt een veilige omgeving waarin je in alle rust samen met de psycholoog op je leven en gebeurtenissen kunt reflecteren, gemaakte keuzes kunt evalueren, soms een nieuwe richting in kan slaan.

We kunnen kijken naar de oorsprong van bepaalde gevoelens en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Dat vergt soms enige moed want zo’n onderzoek kan confronterend zijn.


Heb je er behoefte aan om zaken eens goed op een rijtje te zetten? Wil je aan specifieke zorgen of angsten werken? Neem dan eens contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen. Bel: +31(0)616 228 772 of vul het contactformulier in: klik a.u.b. hier.  Je krijgt binnen 24 uur de reactie.